Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Update openstelling voor inleveren en afhalen

publicatiedatum:
donderdag 25 februari

Naar aanleiding van de maatregelen in de persconferentie van 23 februari blijven de bibliotheeklocaties van De Domijnen voorlopig alleen geopend tijdens beperkte openstelling voor het afhalen van gereserveerde boeken(pakketten). Ook inleveren van media is mogelijk tijdens de openstelling.
De uitleentermijn van geleende media wordt aangepast en er wordt geen boete berekend over de dagen dat wij gesloten zijn.

Openstelling inleveren en afhalen boeken(pakketten)

Via www.dedomijnen.nl/bibliotheek/ kun je digitaal boeken reserveren. Gereserveerde boeken kun je, na bericht van binnenkomst, afhalen bij de ingang tijdens de beperkte openingsuren tussen 10:00 en 12:00 uur. Inleveren van media is dan ook mogelijk. Het is niet mogelijk zelf media uit te zoeken.

Alle locaties, met uitzondering van Amstenrade, zijn van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 12:00 open voor afhalen van reserveringen/pakketten.
Bibliotheek Amstenrade is geopend met de reguliere openingstijden.
Afhaalpunt Munstergeleen is op woensdag tussen 14:00 en 15:00 uur geopend.

Via telefoonnummer 088-5995600 is de bibliotheek in de ochtenduren tussen 9:00 en 13:00 uur bereikbaar voor het aanvragen van een boekenpakket.
Een verrassingspakket aanvragen kan ook via dit aanvraagformulier. Hier lees je meer over deze service.

Neem bij het bezoeken van onze bibliotheekvestigingen de aanwijzingen van het personeel in acht, houd afstand en draag een mondkapje. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten.

eerdere berichten
aan het zoeken...