Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Tijdelijke actie: abonnement met korting

publicatiedatum:
dinsdag 7 juli

Blijf voordelig e-books lezen
De afgelopen maanden hebben veel mensen het gemak van e-books lezen ontdekt via onder andere de ThuisBieb.

Wist je dat Bibliotheek De Domijnen een speciaal abonnement heeft waarmee je per keer 10 e-books kunt lenen via de online bibliotheek? Je kunt bij de Online Bibliotheek naast e-books ook luisterboeken lenen en je kunt in onze bibliotheeklocaties terecht voor een schat aan fysieke boeken. Daarnaast bieden wij opnieuw inspirerende workshops, cursussen en lezingen aan, zodra dat weer veilig mogelijk is.

We hebben een mooi aanbod voor je

De rest van het jaar e-books blijven lezen tegen een aantrekkelijk tarief.

Met keuze uit de e-book collectie met ruim 128.000 titels en vele andere extra’s! Tijdelijk voor maar € 15,– als je in de maand juli bij Bibliotheek De Domijnen het abonnement Lekker Lezen Plus afsluit, waarmee je toegang tot alle e-books hebt en maximaal 10 e-books tegelijk kunt lenen. Kijk hier voor alle abonnementsvoorwaarden van Lekker Lezen Plus.
Je bespaart ook nog eens de inschrijvingskosten à € 2,75, want die doen we je cadeau.

Voordelig en gemakkelijk! Maak je gebruik van onze actie dan heb je de resterende maanden van 2020 toegang tot het lenen van e-books, luisterboeken en fysieke boeken. Ook kun je gebruik maken van de service in al onze vestigingen, klik hier voor onze locaties en openingstijden!
De actie geldt de hele maand juli 2020.

Je kunt terecht voor een persoonlijk advies, leestips, een kop koffie of een werkplek om even rustig te kunnen werken.
Zodra het weer veilig mogelijk is organiseren wij weer diverse activiteiten, zoals cursussen, workshops en schrijversbezoeken. Houd hiervoor de berichtgeving en agenda op onze website in de gaten.

Wil je gebruik maken van ons aanbod, ga dan naar de servicebalie van de vestiging van jouw keuze of bel met telefoonnummer 088-5995600.

eerdere berichten
aan het zoeken...