Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Spannende Boeken Weken

publicatiedatum:
maandag 3 juni

Zomerlezen begint met de Spannende Boeken Weken!

Van 1 juni t/m vrijdag 21 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2019 plaats. Spanning is het meest gelezen genre romans en het spannende boek is dan ook vaak onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint in de bibliotheek. Met onze rijke thrillercollectie trakteren wij de leden op een zinderende zomer.

Bestverkochte spannende boeken
De CPNB publiceerde een lijst met de 60 bestverkochte en meest uitgeleende spannende boeken van mei 2018 t/m april 2019. Bekijk deze lijst hier, wellicht staan er nog goede tips in voor je ‘to read’ list.

BookSpot Gouden Strop & BookSpot Schaduwprijs

De BookSpot Gouden Strop en de Bookspot Schaduwprijs worden jaarlijks uitgereikt aan het begin van de Spannende Boeken Weken. De BookSpot Gouden Strop is gewonnen door Samantha Stroombergen met het boek De witte kamer. De winnaar van de BookSpot Schaduwprijs is Erik Betten met het boek Quarantaine.

Thema: #zomerlezen

De Spannende Boeken Weken vallen onder het overkoepelende thema #Zomerlezen. Want je vakantie begint natuurlijk met boeken en dus met een bezoek aan een van de Domijnen bibliotheken of leeswinkels. Daar hebben we de spannendste boeken voor je gepresenteerd op onze mediatafels en stands.
Graag wat hulp met kiezen? Neem dan deel aan de gratis workshop Boekproeverij op 30 juni in Bibliotheek Ligne.

#Zomerlezen: altijd en overal!

eerdere berichten
aan het zoeken...