Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Opening cultuurseizoen 2019/2020

publicatiedatum:
dinsdag 3 september

Kom bij ons op de bank op 14 september tussen 12.00 en 16.00 uur en geniet van diverse activiteiten bij de start van het nieuwe cultuurseizoen. Bij alle onderdelen van De Domijnen valt er veel leuks te beleven om de start van het seizoen te vieren. Ook bij Bibliotheek De Domijnen!

Gratis inschrijven in alle leeswinkels en in Bibliotheek Ligne
Neem een bibliotheekabonnement op zaterdag 14 september en bespaar je de inschrijfkosten à € 2,75.

Green Screen
Ben jij fan van Pluk van de Petteflet of van Matilda? Vind je het leuk om jezelf te laten vereeuwigen op de kaft van een kinderboek? Kom dan op zaterdagmiddag 14 september naar het speciale Green screen – hoekje in Bibliotheek Ligne en laat je (gratis) fotograferen voor het groene doek. Het is alsof je ineens een duik neemt in een boek: via een speciaal programma ga je deel uitmaken van de kaft van een kinderboek. Je kunt je laten fotograferen om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.

Adventure clubs
Ben jij een avonturier? Vind je spelletjes spelen leuk?
Op 14 september geeft Vechel Fantasy, vanuit de mobiele ontmoetingsplek ‘De Minstreel’ gratis demosessies van het spel. Je kunt je dan ook direct aanmelden voor één van de Adventure Clubs bij jou in de buurt. ‘De Minstreel’ staat in de buurt van bibliotheek Ligne op het plein en is de plek waar verhalen gedeeld worden.
Vanaf 20 september gaan in de leeswinkels Echt, Born, Geleen, Stein, Beek en in bibliotheek Ligne de Adventure Clubs weer van start. Tijdens de bijeenkomsten van de Adventure Clubs worden avonturen uit jeugdboeken nagespeeld. Het spel is een variant op het verhalenspel Dugeons en Dragons. Spelleider bij deze bijeenkomsten is Rick Vechel of één van zijn collega’s van Vechel Fantasy.

Voorlezen
Om 12.30 uur en om 14.30 uur wordt er aan de jongste kinderen voorgelezen bij de mobiele ontmoetingsplek ‘De Minstreel’ op het plein bij Bibliotheek Ligne.

Het volledige programma van het evenement Opening culturele seizoen staat hier.

eerdere berichten
aan het zoeken...