Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

#mijnbibliotheek

publicatiedatum:
maandag 21 juni

De Bibliotheek is een plek waar iedereen altijd welkom is. Je kunt er lezen, leren, studeren, ontmoeten of digitale hulp krijgen.
Ook online zijn we er voor je. Zo heb je 24/7 toegang tot een plek waar je antwoorden vindt en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Een unieke openbare plek, speciaal voor jou!
Ben jij ook blij met je bieb? Deel dan jouw verhaal op social media met #mijnbibliotheek.

Ontmoetingsplek


Onze bibliotheken en leeswinkels vormen een ontmoetingsplek voor iedereen, een veilige plek waar iedereen welkom is. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. Een krant of tijdschrift lezen of iets bekijken of raadplegen, daar heb je geen abonnement voor nodig. Bekijk hier waar je onze bibliotheken en leeswinkels kunt vinden.

Blijven groeien


Via de Bibliotheek blijf je groeien, we hebben van alles in huis om je te ondersteunen. Wil je werken aan je basisvaardigheden? Of aan je persoonlijke ontwikkeling? Bij ons raak je nooit uitgeleerd.

Leesplezier


De Bibliotheek is een schatkamer vol prachtige verhalen, (luister)boeken en andere materialen voor jong en oud. Van het allereerste boekje tot de boeken die je hart raken. Lezen begint bij de Bibliotheek! Wij stimuleren leesplezier thuis en op school. Zo bestrijden we samen laaggeletterdheid.

Digitale hulp


We helpen je graag met het invullen van belastingformulieren. Of met andere vragen die met de Rijksoverheid te maken hebben, zoals het gebruik van je DigiD. Ook bieden we, zodra het weer kan, cursussen Digisterker en Klik & Tik aan.

Online collectie


Ga eens op ontdekkingsreis in de (online) Bibliotheek: de wereld ligt aan je voeten!
Digitaal zijn we 24/7 bereikbaar.

Hier lees je meer over wat de bibliotheken in Nederland allemaal te bieden hebben.

Blij met je bieb? Deel je verhaal op social media met #mijnbibliotheek.

eerdere berichten
aan het zoeken...