Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Gratis cursussen Seniorweb in bibliotheek

publicatiedatum:
dinsdag 31 mei

Wie handiger wil worden met de computer, tablet en smartphone kan online gratis SeniorWeb-cursussen volgen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen met diverse mailprogramma’s, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. In de bibliotheek of thuis. Er zijn 25 cursussen voor iedereen, jong en oud, en ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Zo helpt de bibliotheek om digitaal nog handiger te worden.
De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als iets gevorderde cursisten. De cursussen zijn in eigen tempo te volgen, waar en wanneer het uitkomt.

Thema’s zijn onder andere: e-mailen, foto’s bewerken, whatsapp, android, windows en veilig internetten. Je kunt de onderwerpen kiezen die je leuk vindt of nodig hebt. Cursisten kunnen in al onze bibliotheken terecht voor een inlogcode om de cursussen in de bibliotheek te volgen.
Vraag ernaar in je bibliotheek.

Ondersteunend spreekuur CDL in Beek

Heb je graag wat hulp? Kom dan eens langs bij het inloopspreekuur in onze locatie in Beek. Daar staan vrijwilligers van het Computer Doe- en Leercentrum Beek vanaf 13 juni elke maandag tussen 10:00 en 12:00 uur klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen. Meer informatie over het spreekuur is hier te vinden.

 

eerdere berichten
aan het zoeken...