Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

De online Bibliotheek

publicatiedatum:
donderdag 6 juli

In de online Bibliotheek staan vanaf nu alle e-books en online cursussen die voorheen op Bibliotheek.nl te vinden waren. Ook voor informatie over de LuisterBieb kun je terecht bij de online Bibliotheek. De online Bibliotheek heeft een frisse, moderne uitstraling en een duidelijke focus op digitaal lezen, leren en luisteren. Je kunt hier een keuze maken uit ruim 15.000 e-books, een van de vele cursussen volgen of informatie vinden over luisterboeken in de LuisterBieb app. Via de online klantenservice vind je snel het antwoord als je een vraagt hebt, bijvoorbeeld over het lenen of lezen van e-books.

Inloggen en registreren

Had je al een (web)account bij Bibliotheek.nl? Dan kun je hiermee gewoon inloggen bij de online Bibliotheek. Of je nu lid bent van Bibliotheek De Domijnen of een digitaal lidmaatschap heeft. Je hoeft dus geen nieuw account aan te maken! Wil je voor het eerst e-books lenen en ben je lid van Bibliotheek De Domijnen? Maak dan eerst even een account aan op de online Bibliotheek. Bekijk hier een filmpje met uitleg over het lenen van e-books via de online Bibliotheek. Wil je meer weten over het lezen van e-books van de online Bibliotheek op je e-reader bekijk dan dit filmpje.

Luisterbieb

De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van Bibliotheek De Domijnen of heb je een abonnement bij de online Bibliotheek? Dan krijg je toegang tot nog veel meer titels! De LuisterBieb bevat honderden luisterboeken. Van romans tot talencursussen, van thrillers tot kinderboeken. Wil je met één druk op de knop toegang tot de luisterboeken? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Bekijk hier een filmpje over de LuisterBieb-app. In de app zie je altijd het actuele aanbod. Als je de LuisterBieb nog niet gedownload hebt, kun je ook op de website van de online bibliotheek een overzicht vinden van de beschikbare luisterboeken.

Cursussen

Bij De Domijnen kun je diverse cursussen volgen, check deze op onze website bij het onderdeel Leren. Als lid van Bibliotheek De Domijnen kun je online 2 gratis cursussen per jaar volgen op de online Bibliotheek. Je logt in met je eigen persoonlijke inloggegevens die je ook gebruikt voor de bibliotheek. De cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online cursusomgeving. Bovendien krijg je elke maand een korte cursus van de maand cadeau. Er zijn cursussen op het gebied van Vrije tijd, Talen, Persoonlijke ontwikkeling, Gezondheid en opvoeding en Computer en nieuwe media. Bekijk hier een filmpje over het lenen van cursussen op www.onlinebibliotheek.nl.

eerdere berichten
aan het zoeken...