Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Boekenweek voor Jongeren 20 – 29 september

publicatiedatum:
dinsdag 27 augustus

20 t/m 29 september 2019 vieren we landelijk de Boekenweek voor Jongeren. Ook bij De Domijnen staan jongeren en de speciaal voor jongeren geschreven young adults boeken in the picture tijdens deze periode. Bekijk in onze bibliotheken en leeswinkels onze selectie jongerenboeken.

Cadeautje voor nieuwe jongerenleden
3PAK, het Boekenweekgeschenk voor jongeren met pakkende verhalen van drie aansprekende topauteurs is een cadeautje van Bibliotheek De Domijnen voor jongeren tussen de 12 en 17 die lid worden tijdens de Boekenweek voor Jongeren (op=op). Je bibliotheekabonnement is dan bovendien helemaal gratis, want je betaalt tussen 20 en 29 september geen inschrijfgeld.
De schrijvers van het geschenkboekje zijn Karin Amatmoekrim, Joost Klein en Margje Woodrow.

Aan tafel
In het kader van de Boekenweek voor Jongeren kun je op 21 september in Bibliotheek Ligne aan tafel. Gastheer Rick Veghel ontvangt als gast Young Adult schrijfster Chinouk Thijssen en 5 jonge muzikanten, leerlingen van Trevianum, brengen hun favoriete nummers ten gehore.
Geniet van muziek door: Sofie Widdershoven, Daphne Corten, Jordan Faber, Váso van Mierlo en Aukje Hermanns.
Bekijk de boeken bij de stand van Boekhandel Krings, geniet van een hapje en een drankje en schuif aan bij onze tafel. Om 12.00 uur beginnen we en de entree is helemaal gratis, dus kom erbij. Bekijk hier meer informatie over Aan Tafel.


Schrijfster Chinouk Thijssen

Meer informatie over de Boekenweek voor Jongeren.

eerdere berichten
aan het zoeken...