Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Bieb aan Huis in Leeswinkel De Domijnen Echt

publicatiedatum:
maandag 10 september

Boeken & tijdschriften aan huis bezorgd door vrijwilligers De Domijnen

Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn, langdurig ziek of niet meer uit huis kunnen, heeft de Leeswinkel in Echt van De Domijnen een speciale service: Bieb aan Huis. Boeken (ook gesproken of grote letter) maar ook tijdschriften en andere media (zoals cd’s, dvd’s) worden op afspraak bij je thuisbezorgd. De service is geheel gratis voor abonnees van De Domijnen.

Na aanmelding krijg je bezoek van een medewerker en vrijwilliger van Bibliotheek De Domijnen om je wensen, voorkeuren, etc. te bespreken en praktische afspraken te maken. Op afgesproken tijdstippen, doorgaans eenmaal per vier weken, worden de boeken door een vrijwilliger aan huis bezorgd. Het is ook mogelijk samen met een vrijwilliger de bibliotheek te bezoeken. Buiten de kosten van een bibliotheekabonnement zijn er voor de klant geen verdere kosten verbonden aan de Bieb aan Huis dienst.

Heb je interesse in Bieb aan Huis? Neem dan contact op met de Leeswinkel in Echt (088-5995640) of stuur een email naar bibliotheek@dedomijnen.nl onder vermelding: van Bieb-aan-Huis Echt. Contactgegevens van de bibliotheken en leeswinkels vind je hier.

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij de Leeswinkel in Echt, dan kan dat. We zijn altijd op zoek naar mensen die aan deze activiteit willen mee werken. Meer informatie hierover bij Ger Hubens, vrijwilligerscoördinator.

Klik hier voor de folder.

eerdere berichten
aan het zoeken...