Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Bibliotheeklocaties gesloten, vanaf donderdag open voor afhalen

publicatiedatum:
dinsdag 15 december

Naar aanleiding van de maatregelen in de persconferentie van 14 december zijn de bibliotheeklocaties van De Domijnen vanaf dinsdag 15 december gesloten.
De uitleentermijn van geleende media wordt aangepast en er wordt geen boete berekend over de dagen dat wij gesloten zijn.

Afhalen gereserveerde boeken(pakketten)

Via www.dedomijnen.nl/bibliotheek/ kun je digitaal boeken reserveren. Gereserveerde boeken kun je, na bericht van binnenkomst, afhalen tijdens de beperkte openingsuren tussen 10:00 en 12:00 uur vanaf 17 december. Inleveren van media is dan ook mogelijk.
Bibliotheekleden boven de 70 jaar hebben weer de mogelijkheid telefonisch een boekenpakket aan te vragen, dat vervolgens vanaf donderdag 17 december, na bericht dat het pakket klaar staat, afgehaald kan worden in de bibliotheeklocatie van eigen keuze. Via telefoonnummer 088-5995600 is de bibliotheek in de ochtenduren tussen 9:00 en 13:00 uur bereikbaar voor het aanvragen van een boekenpakket.

Beperkte openstelling vanaf 17 december

Vanaf donderdag 17 december zijn de bibliotheken en leeswinkels geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur, uitsluitend voor het afhalen van vooraf gereserveerde boeken en het afhalen van vooraf aangevraagde pakketjes boeken voor 70+ bibliotheekleden.

Bibliotheek Amstenrade is vanaf donderdag geopend gedurende de gebruikelijke openingstijden voor het afhalen van vooraf gereserveerde boeken(pakketten).
Afhaalpunt Munstergeleen is woensdag 16 december geopend van 14:00 tot 15:00 uur. Daarna is het afhaalpunt 2 weken gesloten in verband met de feestdagen en vanaf januari weer op woensdag tussen 14:00 en 15:00 uur geopend.
Afhaalpunt Urmond is geopend op maandag en vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:30 uur en heeft geen vakantiesluiting.
Afhaalpunt Elsloo is geopend op woensdag tussen 13:30 en 16:00 uur en is gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar.

Neem bij het bezoeken van onze bibliotheekvestigingen de aanwijzingen van het personeel in acht, houd afstand en draag een mondkapje.

eerdere berichten
aan het zoeken...