Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Spreekuren


In de bibliotheek vinden diverse spreekuren plaats, ter informatie van onze bezoekers.
Raadpleeg onze agenda voor de exacte data en tijden. Een greep uit ons aanbod:

Spreekuur Sociaal Plein

Het inloopmoment Sociaal Plein van Partners In Welzijn is elke dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur in Bibliotheek Ligne op de 2e verdieping. Het Sociaal Plein is dé plek waar inwoners uit de wijk terecht kunnen met vragen over welzijn, zorg en inkomen.
Elke dinsdag tussen 13:30 en 15:30 uur

Spreekuur @ease

@ease is er voor alle jongeren van 12 tot 25 jaar. Je kunt bij ons terecht om te praten over jouw mentale gezondheid, school, werk, seksualiteit of financiën. Bij het spreekuur @ease kun je gratis en anoniem langskomen. Maak een afspraak. Het spreekuur is in Bibliotheek Ligne wekelijks op de 2e verdieping.
In verband met de Corona maatregelen kun je tijdelijk alleen op afspraak langskomen bij @ease. Je kunt een afspraak maken door te appen met nummer 06-82410040.
Elke dinsdag tussen 13:30 en 15:30 uur

Gratis inloopspreekuur juridische vragen Astrid Dabekaussen

De spreekuren met advocaat Mevrouw Dabekaussen vinden vanwege de Corona maatregelen telefonisch plaats. Heeft u een vraag, maak dit dan kenbaar door te bellen naar 088-5995570. Er wordt in overleg gekeken naar een geschikt contactmoment.

Gratis belastingspreekuren

De belastingspreekuren vinden jaarlijks plaats, actuele informatie over de belastingspreekuren 2021 staat hier. De wijze waarop deze volgend jaar vorm gaan krijgen worden via onze website bekend gemaakt. Dat kan zijn telefonisch, online en wellicht per hoge uitzondering 1op1.

Koffie met Taal

Tijdens dit spreekuur wordt er samen gekeken naar wat iemand wil leren en verwijzen we zo nodig door naar scholing en training bij de partners in het (Digi)Taalhuis. Het spreekuur vindt vanaf 9 september 2021 plaats elke donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Bibliotheek Ligne op de 2e verdieping. Vanwege de coronamaatregelen kunt u momenteel nog met uw vraag bellen naar 088-5995570.

aan het zoeken...